Vil du jobbe i et av Norges fremste fagmiljøer innen datadrevet innsikt?

Hva jobber vi egentlig med?

Amesto NextBridge.

Eksperter

Ansatte med PhD

Vi søker

Work Somewhere Awesome.

 • For en teknologinerd som elsker å lære nye ting og aldri seier nei til en utfordring, er Nextbridge den perfekte arbeidsplassen.

  Julia Førde

  Konsulent Microsoft

 • Flinke og dyktige kollegaer, interessante kunder og prosjekter, muligheter for personlig utvikling, samt en fleksibel arbeidstid, er det viktigste for meg i et arbeidsforhold. Alt dette og mere til får man hos Amesto NextBridge!

  Morten Løberg

  Executive advisor

 • Jeg har blitt kjent med et helt nytt fagfelt gjennom AI Lab og samarbeidet med Kreftregisteret, samtidig som jeg har fått muligheten i å fordype meg i Generative Adverseriale nettverk (GANs). Ikke verst mengde med faglig påfyll for en som akkurat har kommet tilbake etter mammapermisjon

  Kosovare Olluri

  Data Scientist

 • Amesto NextBridge og spesielt Analytics avdelingen har en perfekt kombinasjon av det som motiverer: Hyggelige kollegaer som er eksperter, stor takhøyde i diskusjoner og spennende prosjekter hos hyggelige kunder med komplekse problemer som krever litt kreativitet for å løses.

  Endre Hjort Kure

  Data Scientist

Selskapets verdier

Våre kjerneverdier ligger til grunn for alt vi gjør. Våre verdier staver E.L.I. Eli kommer fra gresk Helene, som betyr «den strålende». Det er et godt huskeord for et selskap som har som ambisjon å skape en strålende arbeidsplass.

 • Engasjert

 • Løsningsorientert

 • Inkluderende

Flere grunner for å velge Amesto?

"Jeg var innom kontoret på lørdag for å hente en skjerm, og tok med ungene (16 og 18 år) for å vise "hvor pappa jobber". De var helt over seg over de fine lokalene og var krystallklare på at "Her vil jeg jobbe!». En bedrift som gir frihet til å jobbe hvor du vil, men samtidig har så tiltalende lokaler at man helst vil være på kontoret likevel". Kenneth Rørdam, Teknologiansvarlig SAS Amesto NextBridge

Already working at Amesto NextBridge AS?

Let’s recruit together and find your next colleague.

@nextbridge.no